Obećali plaću od 65.000 kuna mjesečno: ‘Ne treba vam ni diploma, ni iskustvo’

AKO ste oduvijek sanjali da živite u tropskom raju, a da za to još budete dobro plaćeni, postoji rješenje.

Cancun.com traži osobu koja bi bila njihov ‘časnik za iskustva’. Za posao vam nije potrebna diploma ni iskustvo, sve što morate ispuniti je imati važeću putovnicu i više od osamnaest godina te morate tečno govoriti engleski jezik.

Ako vam to zvuči dobro, dalje će postati još bolje. Naime, vaše bi zaduženje bilo provesti šest mjeseci u Cancunu gdje ćete isprobavati ponudu hotela, restorana i klubova, a o svemu tome morate redovito izvještavati putem društvenih mreža, piše index.

Pri tome su vam svi troškovi plaćeni, a primat ćete i mjesečnu plaću u iznosu 64.747 kuna.

‘Cancun je jedna od najljepših svjetskih turističkih destinacija i želimo pravu osobu koja će moći predstaviti ostatku svijeta ono što imamo ponuditi, od kulturnih i prirodnih bogatstava do prekrasnih hotela i plaža. Ovaj posao je prilika koja se pruža jednom u životu, rekao je generalni menadžer Cancun.com Chad Meyerson.

Naveli su da se radi o otvorenoj osobi koja je u stanju preuzeti odgovornost za snimanje videa i smišljanje sadržaja za društvene mreže i blog tvrtke te se baviti promoviranjem putovanja u Cancun.

Ako ste se prepoznali, rok za prijave je 17. prosinca, a sve što morate napraviti je snimiti video u trajanju jedne minute, u kojem objašnjavate zašto ste baš vi idealan kandidat.

Foto:Instagram

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.