ODLIČNA PROMIDŽBA: Bogata njemačka obitelj Geiss stiže u NP Krka

Bogata njemačka obitelj Gies, zvijezde popularnog njemačkog reality showa, u poslijepodnevnim satima posjetit će Nacionalni park Krka. Nakon što su ovo ljeto obišli Dubrovnik i Korčulu, njemački  miijarderi zaustavit će se u NP ‘Krka’ te će prirodne ljepote snimati za potrebe svoje TV emisije što će biti odlična reklama za našu županiju.

Robert i Carmen, te njihove kćeri Davina Shakira i Shania Tyra TV zvijezde su dokumentarnog reality showa o ekskluzivnim putovanjima diljem svijeta, koji se redovno redovno na njemačkom programu RTL2. Emisija ruši rekorde gledanosti u Njemačkoj.

Obitelj se opisuje  kao’super bogatu’ koja ima sve o čemu ljudi mogu samo sanjati  : prekrasan penthouse u Monacu, prekrasan dvorac u  St. Tropez i prestižnu kuću za odmor u Kitzbühelu.

Dokumentarni reality show ‘- Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie!’prati ove  zabavne likove u svom uzbudljivom svakodnevnom životu i njihovom  putovanju oko svijeta.

FOTO: RTL2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.