Održane dvije radionice projekta ‘Raspršeni hotel’

U sklopu projekta ‘Raspršeni hotel Šibenik’, u organizaciji Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika i Udruge ‘Raspršeni hotel Šibenik’, a uz potporu Ministarstva turizma prošlog tjedna u Gradskoj vijećnici održane su dvije radionice o organizaciji raspršenog hotela Šibenik za članove udruge ‘Raspršeni hotel Šibenik’.

Na radionicama je bilo prisutno 20 članova Udruge koji su aktivno sudjelovali u radionicama, a koje je pak  moderirao konzultant na projektu Robert Baćac. Razgovaralo se o financijskom i upravljačkom aspektu projekta.

rasprseni hotel

Raspršeni hotel je receptivna struktura sastavljena od više povezanih ponuđača smještaja s jedinstvenim upravljanjem (upravom). Vrlo je važno naglasiti da organizacijom raspršenog hotela i poslovanje istim (ugovorno povezivanje) iznajmljivači NE gube svoju autonomnost. Oni i dalje ostaju registrirani na isti način kao i do sada.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.