Sedmeročlana obitelj Huseljić dobila krov nad glavom!

U rekordnom roku od nepuna tri mjeseca uređen je i spreman za useljenje stan u gradskom vlasništvu na adresi Antuna Vrančića 6 u staroj šibenskoj gradskoj jezgri, koji je dodijeljen na korištenje u idućih  pet godina obitelji Huseljić. Tako su supružnici Sanela i Hidajet, inače, oboje nezaposleni,  te njihovo petoro malodobne djece u dobi od šest do 14 godina, nakon godina i godina podstanarstva dobili primjeren krov nad glavom. Tom prigodom u ponedjeljak je u njihovom novouređenom stanu obitelj Huseljić posjetio šibensko-kninski župan Goran Pauk, koji je prije nekoliko mjeseci pokrenuo humanitarnu akciju za uređenje ovog stambenog prostora, a kojoj su se odazvali brojni dobri ljudi donirajući građevinski materijal i novčana sredstva, dok je većinu građevinskih radova obavio Hidajet Huseljić s nekolicinom prijatelja.

– Slika govori puno više od riječi. Kad sam pokrenuo akciju uređenja ovog stana od 58 kvadrata koji je bio u krajnje derutnom stanju, iskreno nisam vjerovao da će se u tako kratkom roku moći ovako kvalitetno urediti ovaj prostor. Zahvalio bih se tvrtkama poput Knaufa, Brodomerkura, Kragića, Stolariji Gojanović, Ferotermu, Đambo staklu i drugima na doniranom građevinskom materijalu, kao i tvrtkama u županijskom vlasništvu koje su pripomogle financijskim uplatama – kazao je župan Goran Pauk.

Svim ljudima dobre volje koji su na bilo koji način pomogli rješavanju njihovog životnog problema riječi zahvale uputili su supružnici Sanela i Hidajet.

– Eto, uz pomoć brojnih donatora uspjeli smo od ovih 58 kvadrata napraviti trosoban stan ugodna za življenje, kojemu se posebno raduju naše dječica. Hvala još jednom od srca svima koji su nam pomogli – kazao je Hidajet Huseljić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.