Olja Runjić predstavila svoj roman Šibenčanima

Događaj je otvoren himnom NR Bono. Narodna republika Bono je interni naziv za jedan od najpopularnijih šibenskih kafića koji je među svojim posjetiteljima konstituirao čak i vladu s ministrima i premijerom. Himna koja je svirala zove se “Odiseja”.

bono 1 sr

Na promociji romana autorice Olje Runjić , ‘Auf Wiedersehen , Mustafa’, sudjelovali su novinar Emir Imamović Pirke kao moderator, pisac i novinar Predrag Lucić te glumica Oriana Kunčić.

olja runjic

-To je jedan egzistencijalistički roman u kojem je glavna junakinja jedna mlada žena kojoj se događaju kardinalne stvari u životu. Radi se o njoj i jednom specifičnom djelu njezina života. Radnja se odvija u nekoliko gradova, država te se u knjizi pojavljuju brojni zanimljivi likovi. Knjiga na određen način tretira povijest pojedinca i osobnu priču koja se odvija u degenerativnoj sadašnjici. Ja neću puno pričati o njemu nego moji promotori, jer smatram da je nezahvalno da autor priča o svom radu. Ispred NP Bono biti će promocija knjige, jer smo htjeli da u mom rodnom gradu bude jedna opuštenija i ležernija promocija u krugu prijatelja i poznanika -otkrila nam je autorica romana Olja Runjić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.