ORAH: Javna tribina o ispravnosti vode: Dolazi i vlasnik DIV-a Tomislav Debeljak, Pauk, Mioč i Vatavuk još nisu potvrdili dolazak

Šibenski ogranak ORAH-a u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ sutra, u petak 3. listopada, organizira javnu tribinu pod nazivom ‘Ispravnost vode i ekološke ‘crne točke’ u Šibensko-kninskoj županiji’ s početkom u 18 sati.

Kako doznajemo od organizatora i moderatora tribine Domagoja Zaninovića, svoj dolazak na tribinu potvrdio je vlasnik kninske tvornice DIV Tomislav Debeljak.

– Debeljak sigurno dolazi te ravnatelj Zavoda za istraživanje mora i okoliša IRB Neven Cukrov, te još niz stručnjaka. Pozvali smo i ravnatelja PU šibensko-kninske Ivicu Kostanića, koji je najprije potvrdio dolazak, a onda se predomislio. Nikakvu potvrdu o dolasku na tribinu, iako nam je javljeno da su pozive zaprimili, nismo dobili od župana Gorana Pauka, od direktora Vodovoda Mihe Mioča i ravnateljice Zavoda za javno zdravstvo Suzi Vatavuk. Tako da još nismo sigurni hoće li oni uopće doći, te ih i ovim putem pozivamo da se na tribini pojave- kaže Domagoj Zaninović.

krizni stozer pauk vatavuk smolic3

mioc

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.