Organizatori najavili: Dogodine posljednji The Garden Festival!

The Garden Festival, predvodnik svih festivala elektronske glazbe na hrvatskoj obali, vraća se iduće ljeto u svom 10. i posljednjem izdanju, i to od 1. – 8. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno. Naslijeđe će živjeti i dalje s još više događaja koji će se smjestiti na toj lokaciji, a The Garden Festival će završiti svoje sjajno putovanje spektakularnom proslavom i nastaviti raditi na poboljšanju svog doma koji je otvorio vrata mnogim festivalima.

garden

– Odlučili smo da iduća godina bude i zadnja što se tiče The Garden Festivala. Dugo smo razmišljali o tome i nije bilo lako donijeti odluku, ali osjećamo da je sad pravo vrijeme da zaključimo ovu veliku pustolovinu. Počeli smo 2006. godine sa samo 300 ljudi u Petrčanima, te smo od tada pomogli kreirati nevjerojatnu scenu u Hrvatskoj, i velik broj festivala se proširio u po cijeloj zemlji. Ostavili smo svoje naslijeđe u Tisnom i na to smo ponosni, a uvjeravamo vas da će 2015. godina vidjeti najbolje izdanje The Garden Festivala do sada. Nakon toga ćemo nastaviti ulagati našu energiju u vođenje i poboljšavanje lokacije The Garden Tisno za sve festivale koji su ovdje pronašli dom, a nadamo se ugostiti i neke druge događaje o kojima ćemo više reći uskoro. Tužni smo jer završava jedno veliko poglavlje, ali se veselimo uzbudljivoj budućnosti koja je pred nama. Za sada bi željeli zahvaliti svima koji su nam se priključili pod suncem i zvijezdama, ne samo ove,  nego i proteklih godina, svim prekrasnim ljudima iz cijelog svijeta koji su se odlučili zabaviti s nama, te naravno sjajnim DJ-evima i izvođačima koji su pomogli oblikovati The Garden Festival od prvog dana. Svi znate tko ste. Više informacija slijedi uskoro i zaista se nadamo da ćete nam se svi uspjeti priključiti iduće godine, jer će to biti stvarno posebno iskustvo. I ovogodišnje izdanje festivala je bilo sjajno, a sada nam treba malo odmora – rekao je Nick Colgan, jedan od osnivača The Garden Festivala.

Lokacija The Garden Tisno će i dalje biti domaćin cijelog spektra festivala kroz 2015. godinu i nakon toga, privlačeći raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta. Osnivači The Garden Festivala i mjesta The Garden Tisno, koje je udomilo mnoge festivale zbog kojih je Tisno ucrtano na festivalsku mapu svijeta, sada će svoju energiju usmjeriti na poboljšanje lokacije kao i privlačenje drugih promotora i događaja, te proširenje sezone.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.