Osmislite slogan za šibensku rivijeru

Od 1.do 15. travnja traje natječaj koji je raspisala Turistička zajednica Šibensko-kninske županije kojim se traži slogan šibenske rivijere Svrha i cilj natječaja je predstaviti županiju kao kvalitetnu i prepoznatljivu destinaciju s bogatom i raznolikom turističkom ponudom, raznovrsnim atrakcijama te karakterističnim proizvodima cijele županije. Isto tako predloženi slogan trebao bi proizvesti efekt asocijacije na samu destinaciju te jasno naznačiti konkurentske prednosti destinacije.

Na natječaju otvorenog tipa mogu sudjelovati sve fizičke osobe, državljani EU te pravne osobe registrirane na području RH pojedinačno ili kao dio kreativnog interdisciplinarnog tima.

Iz ureda TZ Šibensko-kninske županije napominju kako je broj slogana kojima želite sudjelovati na natječaju neograničen, s tima da svaka prijava mora biti zasebna. Prijave se predaju isključivo u Turističkom uredu TZ županije ili preporučenom poštom na adresu Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Povjerenstvo za provedbu natječaja za slogan, Fra Nikole Ružića b.b., 22000 Šibenik, uz napomenu ‘ne otvarati, prijava za Natječaj za slogan’.

Za pobjednika natječaja osigurana je i novčana nagrada u iznosu od 7.500 kuna.

Podsjećamo kako je Šibensko-kninska županija kulturno -povijesno iznimno bogata i poželjna te u turističkom pogledu destinacija u progresivnom usponu. Dva Nacionalna parka, 11 srednjovjekovnih utvrda, 230 kulturnih spomenika i čak 600 arheoloških lokaliteta mogu se još kvalitetnije iskoristiti, a brojke o povećanju dolazaka za gotovo 10% upućuju na to da Šibensko-kninska županija iz godine u godinu postaje mjesto poželjno za aktivni i pasivni odmor.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.