Osvježenje stiglo bez većeg nevremena

Bura je jedan od razloga zašto nevrijeme nije punom snagom udarilo na obalu. Njezini udari prema mjerenjima AMP imaju umjereno jaku snagu, pri čemu dostiže vrijednosti i od 17m/s, piše Šibenik Meteo.

Očekivano i temperature zraka su u padu pa su u prosjeku uz obalu pale od 2 do 5°C, u Zagori 8 do 10°C u odnosu na one izmjerene prije 24h.

Trenutno je na našem području umjereno do pretežno oblačno uz umjereno do umjereno jaku buru, na jugu umjereni zapadnjak i sjeverozapadnjak. Grmljavinski sustavi su u proteklom satu odgurani dublje prema otvorenom moru.

Prema prognostičkim materijalima danas je glavnina pogoršanja vremena kod nas. I u nastavku dana očekuje se nestabilno vrijeme uz mogućnost za lokalne neverine. U popodnevnim i večernjim satima bi trebala nastupiti stabilizacija vremena, ali i dalje uz umjerenu do umjereno jaku buru, javlja Šibenik Meteo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.