OTOK LJUBAVI: Novi film šibenskog glumca Leona Lučeva

Glumac Leon Lučev najupečatljiviji je lik filma ‘Otok ljubavi’ iako igrasporednu ulogu, a ujedno je i jedan od producenta novog filma Jasmile Žbanić.

U filmu je pokazao svoje mnogobrojne talente. Pjevanje, plesanje, a bez problema se skinuo gol prilikom noćnog kupanja.

Najbolje u filmu mi je to što kad izađeš iz kina, osjećaš se dobro. Osjećaš se veselo, raspjevano i što mi je moja prijateljica rekla: ‘Znaš da sam par dana nakon filma još uvijek pjevušila tu pjesmu.’ Film je šašav s puno humora. Sadrži veselje s emocijama i puno pjesme’, kaže nam Leon koji smatra da film dolazi u pravo vrijeme.

Leon vrijedno snima i dalje, a sretan je što radi s kolegama iz regije.

‘Projekti na kojima sada radim vezani su za zemlje u regiji. Prvi uz Srbiju i Sloveniju, drugi za Bosnu, a treći za Crnu Goru, četvrti za Rumunjsku. Super je to da surađujemo. Govorimo sličnim ili čak istim jezikom. Bolje da radiš za tržište od 20 milijuna nego ono od četiri’, dodaje.

Pitali smo ga kako on stoji s ljubavi, je li i sretan i veseo poput ovoga filma.

‘Ja sam jedan veliki otok ljubavi, ali nadam se da ću postati kopno ljubavi, poluotok ljubavi ili ću se nekim mostom ljubavi spojiti s kopnom’, rekao je zagonetno Leon Lučev, koji sinoć nije bio u pratnji svoje djevojke, doktorice znanosti Davorke Vidović, pa su mnogi posumnjali da je opet solo.

Budući da film slavi ljubav, Leon se pred premijeru uživio u svoj filmski lik pa se ljubio s glavnim glumcem Erminom Bravom u velikom krevetu pred dvoranom.

IZVOR: tportal.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.