OTVARA ERA COMMERCE: Šibenik dobio 50 novih radnih mjesta

Grad Šibenik od ovog mjeseca bogatiji je za još jedan trgovački centar. Na zapadnom ulazu u grad, odmah preko puta Supernove, 21. ožujka ove godine, tvrtka ERA Commerce otvara dvoetažni objekt za prodaju građevinskog materijala, keramike, sanitarija, parketa, laminata, stolarije, električnih i vodovodnih instalacija, ali i tehnike te vrtne opreme.

PRISTUPNA CESTA

– Naš plan bio je otvoriti odmah poslije nove godine, ali eto, ne našom krivnjom, otvaramo u ožujku. Zašto? Pa što reći. Tek smo prije deset dana dobili priključak za vodu i struju unatoč činjenici što smo odavno Gradu Šibeniku i Hrvatskim vodama platili dažbine. Jesmo li na šteti? Lagao bih kad bi rekao da nismo. Bilo bi bolje da smo otvorili kad smo planirali, ali dobro bolje ikad nego nikad – priča nam poduzetnik Ante Bebić, vlasnik tvrtke.

Trgovački centar, koji od milja zovu ‘hrvatski Bauhaus’ prostire se na ukupno 5.000 metara četvornih. Zemljište je poduzetniku iz Makarske prodao šibenski poduzetnik Marko Slavica i nalazi se točno pokraj kamenoloma Vukovac.

– Mi smo tvrtka koja na hrvatskom tržištu trenutno ima dva centra i u Šibeniku otvaramo treći. Širimo se u prosjeku svakih sedam godina, razvijamo se sporo, ali sigurno. U Šibeniku smo zaposlili 50 osoba različitih profila – dodaje Bebić.

DUG PODUZETNIČKI STAŽ

Tvrtka ovog Makaranina rodom iz Hercegovine djeluje na hrvatskom tržištu već 18 godina.

U početku je trgovačko društvo zapošljavalo samo jednog zaposlenika i poslovalo samo s grubim građevinskim materijalom, da bi danas imalo velike trgovačke centre u Makarskoj i u Opuzenu s ukupno 102 zaposlena.

– Stalno širimo asortiman proizvoda, počeli smo s građevinskim materijalom, a danas imamo 20.000 artikala, gotovo sve za izgradnju, uređenje i opremu kućanstva – zaključuje Bebić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.