Ovotjedni program u Makari klubu i najava koncerata grupe Vatra, Crvena jabuka, Marijana Bana…

Donosimo vam detaljan program Makari kluba za ovaj tjedan:

ČET 09/10 STUDENT ‘WELCOME’ PARTY – Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku u suradnji s Makari Clubom poziva vas na studentsku večer kojom ćemo poželiti dobrodošlicu svim novoupisanim budućim akademskim građanima, kao i onima koji su na pola puta ili tek koji ispit do diplome  Najveći studentski tulum u gradu i ovog četvrtka počinje u 22:00 sata uz DJ-a IP SOUND-a, poznatijeg kao zlatnu ribicu jer zaista ispunjava sve želje i odlično pliva među najboljim hitovima domaće i strane glazbe.
Student drinks – Total sold out!
Studenti grada Šibenika napokon imaju mjesto krojeno baš po njihovoj mjeri!

PET 10/10 – DJ Sammy ‘DOMAĆA VS STRANA’ – niz najboljih plesnih i pjevnih hitova od 90’tih pa sve do danas. Bit će to prava ‘Semirijada’, uz koju ćemo se zasigurno ugodno opustiti na kraju tjedna, i veseli uploviti u vikend!

SUB 11/10 LIVE on stage: Klapa BARONE – klapa acoustic band pobrinut će se za atmosferu ove subote u Makari clubu. Dečki su oduševljavali po svijetu , a vrijeme je da čujemo kako to rade na Makari pozornici. Dobro nam došli na tulum tjedna!

Ulaz na sve programe ovog tjedna je besplatan.

Ovaj vikend je samo uvod u JESENSKO ZIMSKI PROGRAM Makari cluba jer na redu su:

Diktatori 18.10.

Marko Pecotić Peci 25.10.

Crvena Jabuka 1.11.

Knockout snow festival promo tour 07.11.

Vatra 08.11.

Vatra band

Show Legende 14.11.

Diktatori i Marijan Ban 15.11.

Godimenti 22.11.

potom Neda Ukraden, Tamburaši Dyaco, te Tonči Huljić & Madre Badessa

Madre Badessa_makari

Važno je napomenuti da u nedjelju, 19.10.2014. po prvi put u Šibeniku kreće Stand up comedy program u Makari clubu. Na prvom eventu imat ćemo prilike nasmijati se uz Zlatana Zuhrića Zuhru ,  Tina Sedlara i  Gorana Vugrineca. Program će započeti uz ‘Warm up happy hour’ od 19:00-20:00 uz 30% niže cijene pića, a naši gosti zabavljat će nas od 20:00 sati. Posjetitelji će nakon programa biti pozvani na zajedničko druženje uz DJ-a, a tijekom večeri i oni najhrabriji imat će priliku se okusati za mikrofonom. 🙂 Cijena ulaznice iznosit će 20,00kn.

O daljnjim događanjima, više informacija uskoro.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.