‘Paravinja u zatvoru ne razgovara ni s kim, cimerima nije ništa rekao!’

– Nije točno da je Dragan Paravinja sinoć cimerima u ćeliji tijekom vijesti o pronalasku kostiju koje pripadaju Antoniji Bilić kazao kako ih on tamo nije bacio, potvrdio nam je pouzdan izvor iz Uprave za zatvorski sustav dobro upoznat u kretanja Paravinje u šibenskom zatvoru. Kako doznajemo, Paravinja se i iza rešetaka drži hladno te ni s kim razgovara, stoga ne postoji mogućnost da je komentirao jučerašnja zbivanja.

SOBU DIJELI S ČETVERO ZATVORENIKA

– To je čista izmišljotina. Paravinja dijeli sobu s njih četvero, a s još četiri zatvorenika dijeli sanitarni čvor. Svaka soba ima televizijski prijemnik, prijenos izvanredne konferencije Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu se vjerojatno gledao, kao što se svaku večer gleda televizija. Cimerima sigurno ništa nije rekao da jest mi bi znali.  Prvenstveno, jer Paravinja otpočetka ne razgovara ni s kim, hladno se drži. Uostalom, vidjeli ste njegovo ponašanje na sudu. Štrajka glađu, no odbija bilo kakvu liječničku pomoć. Morate znati da svaki zatvorenik gleda isključivo svoj slučaj i brine se kako bi što prije izašao na slobodu, nije im u interesu baviti se drugima – ispričao nam je naš izvor.

Podsjetimo, Slobodna dalmacija danas je objavila kako je Paravinja sinoć gledao službenu objavu Zavoda za sudsku medicinu da su kosti pronađene prije dva dana kod Josipdola pripadaju nestaloj Drnišanki te je prokomentirao ‘to je netko bacio tu’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.