Paško Višić: Nisam poput slinavca iz SDP-a da samo slušam vrh stranke!

Polemika između vijećnika SDP-a Paška Višića i župana Gorana Pauka oko projekta izgradnje nove šibenske bolnice, obilježila je aktualni sat jutrošnje sjednice Županijske skupštine.

Govoreći o ovoj temi župan Goran Pauk je najavio kako je procedura oko  idejnog projekta nove šibenske u bolnice u tijeku i kako će do kraja godine biti raspisan i javni natječaj za njegovu izradu, a za što je osiguran novac u županijskom proračunu.

DVANAEST GODINA OBEĆANJA O NOVOJ BOLNICI

Na ovu županovu najavu reagirao je esdepeov vijećnik Paško Višić kazavši:

– Županijski sam vijećnik već 12 godina, a upravo toliko godina i slušam obećanja o izgradnji nove bolnice u Šibeniku. Ma nema o tog projekta ništa i ove ponovne najave župana Pauka samo su predizborni trikovi.

Ovakav istup Paška Višića ‘isprovocirao’ je ponovno izlaženje za govornicu župana Pauka.

– Žalosno je da Višić, kao vijećnik SDP-a, iznosi ovakve tvrdnje, s obzirom da projekt nove šibenske bolnice ima podršku ministra Ostojića i SDP-a – rekao je župan Pauk.

– Imam svoju glavu i imam svoje mišljenje za razliku od nekih slinavaca iz SDP-a koji bespogovorno samo slušaju vrh stranke – uzvratio je Paško Višić.

ANTE PARAT, NOVI-STARI RAVNATELJ ŽUC-A

Na sjednici Županijske skupštine, inače, usvojene su druge izmjene ovogodišnjeg proračuna Šibensko-kninske županije i to iz tehničkih razloga. Naime, ovim rebalansom proračun i dalje iznosi 123,3 milijuna kuna, samo je došlo do preraspodjele manjih iznosa između Upravnih odjela.

Vijećnici Županijske skupštine jednoglasno su za ravnatelja Županijske uprave za ceste imenovali dipl. ing. Antu Parata, koji je tu funkciju obnašao i u proteklom mandatu i koji je nakon raspisanog natječaja bio i jedini kandidat. Ujedno, na sjednici je dato i pozitivno mišljenje o ponovnom imenovanju Ivice Kostanića za načelnika PU Šibensko-kninske.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.