Pauk se zaletio: U četvrtom krugu prodane dionice u iznosu od 23.600 kuna

Nakon što je predsjednik HNK Šibenik Goran Pauk izjavio kako u četvrtom upisnom krugu u postupku preoblikovanja kluba nije prodana niti jedna dionica, dobili smo nekoliko mailova građana koji tvrde kako su dionice – kupovali. Objašnjenje smo potražili od Pauka koji je priznao kako je ‘napravio grešku u koracima’.

– Pogriješio sam što nisam čekao konačno izvješće banke, a prema kojem je u četvrtom krugu prodano dionica u ukupnom iznosu od 23.600 kuna (118 dionica, op.a.) pa se ovim putem ispričavam svima onim koji su kupili dionice. Naravno da je svaka kuna važna i da nisam htio nikog omalovažiti. Kada sam govorio kako nije prodana niti jedna dionica mislio sam na one veće pakete, na krupne ‘igrače’, koji su presudni za uspješan završetak postupka preoblikovanja, ali sam se krivo izrazio – kazao je Pauk, te dodao kako će u slučaju neuspješne privatizacije, svima onima koji su kupili dionice biti vraćena svaka kuna

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.