Pete ‘Jadranske igre’ u Murteru

‘Jadranske igre’ sportsko – zabavni događaj koji spaja čitavu Jadransku obalu odigrat će se u nedjelju, 10. kolovoza u Murteru na Velikoj rivi s početkom u 19.00 sati(za juniore), a za odrasle u 20.00 sati.

Cilj igara je oživjeti tradiciju nekadašnjih Jadranskih susreta, te međusobno upoznati izbližiti žitelje turističkih destinacija i njihovih
gostiju tijekom turističke sezone.

Natjecanje, u formi showa, održat će se u u 35 turističkih destinacija. Igre se sastoje od natjecateljskog i zabavnog dijela programa. Natjecateljski dio programa čini 5 natjecateljskih disciplina u kojima nastupa 6 ekipa po 8 natjecatelja.

Ovo je drugi krug natjecanja i dolaze ekipe Solin – Vranjic (Cipli dizelaši), Tribunj, Šibenik (Banj), Split (Rogovi sudbine), i ekipa Primoštena koji su dvostruki prvaci Jadranskih igara.

Pobjednik natjecanja odlazi u Hrvatsko finale Jadranskih igara 23.8.2014. u Novalji.

U zabavnom dijelu programa organiziraju se nagradne igre za gledatelje te igre u suradnji s reprezentacijama gostiju stranih zemalja.

POPIS IGARA:

LETEĆI VATERPOLO, UTRKA BAČVI, PRŠUT, RIBARSKE KAŠETE, KONOP

REZERVNE IGRE: MOŠARKA,UTRKA MAGARACA, SPAŠAVANJE TURISTKINJA, VODENA GUSJENICA, JABUKE

Pobjednik Jadranskih igara odmjerit će snage sa predstavnicima Slovenije, Crne Gore i zemlje gosta u 3. Međunarodnoj završnici Jadranskih igara.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.