PH u taekwondou: Dvije medalje za Scardona Combat

Članovi mladog, ali ambicioznog TKD kluba Scardona Combat iz Skradina, prvi su put nastupili na Prvenstvu Hrvatske u Taekwondou (ITF) koje je ovog vikenda održano u Slavonskom Brodu. Boje skradinskog kluba branilo je 11 mladih natjecatelja i natjecateljki kojima je ovo prvenstvo bila prva prilika da osjete atmosferu velikog natjecanja i pokažu što znaju u srazu s puno iskusnijim vršnjacima, a sve pod vodstvom trenera Frane Eraka, našeg proslavljenog borca, trenera i osvajača brojnih domaćih i međunarodnih natjecanja.

NAJAVA BUDUĆIH USPJEHA

Iako rezultat nije bio u prvom planu, mladi Skradinjani donijeli su iz Slavonije u svoj grad prve taekwondo medalje. I to zahvaljujući Aniti Palinić koja se u kategoriji mlađih kadeta preko 40 kilograma okitila broncom, a odličje istog sjaja osvojila je i Tonka Banić u kategoriji juniorki do 46 kilograma.

Kažimo kako je u godinu dana aktivnog rada TKD klub Scardona Combat okupio 50 aktivnih članova koji redovno vježbaju ovaj sve popularniji sport. Uz odlične uvjete te podršku roditelja i lokalne zajednice vjerujemo da je ovo samo najava budućih uspjeha ovog mladog sportskog kolektiva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.