Pijani poljski bračni par napao policajce u Solarisu

U POLICIJSKOJ postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom njegovom 42-godišnjom suprugom, poljskim državljanima osumnjičenima za napad na službenu osobu na štetu dvojice policijskih službenika.

Kako je izvijestila policija, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 13. kolovoza oko 23.50 sati u Hotelsko-turističkom naselju Solaris u alkoholiziranom stanju prilikom poduzimanja policijskih mjera i radnji od strane trojice policijskih službenika prvo verbalno, a zatim i fizički napali policijske službenike pri čemu su dvojica policijskih službenika lakše ozlijeđena.

Policijski službenici su došli na intervenciju jer im je javljeno je osumnjičeni 42-godišnjak svojim vozilom ispred tamošnjeg hotela izazvao prometnu nesreću na način da je vozilom udario u rubnik ispred hotela.

Osumnjičeni su uz uporabu sredstava prisile dovedeni u prostorije policije,a po dovršenom kriminalističkom istraživanju su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog napada na službenu osobu na štetu dvojice policijskih službenika predani u Pritvorsku policijsku jedinicu, te protiv osumnjičenih slijedi i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu trećeg policijskog službenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.