Pirkeu talk show ‘Tešta a tešta’

Emira Imamovića Pirkea, bosanskohercegovačkog novinara i književnika, autor romana poput ‘Treće poluvrijeme’ ili ‘Jel neko vidio djevojčice, kurve, ratne zločince’, sa šibenskom adresom od sutra ćemo gledati  u ulozi voditelja talk showa ‘Tešta a tešta’ koji će se prikazivati na TV Šibenik.

Termin emisije je dvanest narednih nedjelja s početkom u 15 sati, a emitirat će se do polovice šestog mjeseca kada počinje ljetna pauza.

NA PITANJIMA S  ‘TI’

U međuvremenu, Pirke će u svojoj emisiji ugostiti političare, filmske i glazbene djelatnike, kulturnjake, a prvu sezonu prikazivanja otvorit će gradonačelnik Ante Županović.

-Koncept je vrlo jednostavan. Bit će to jedan klasični talk show jedan na jedan, sa sedamnaest blokova, od dva do pet podpitanja. Ponekad će biti i polemično koliko to bude moglo s pojedinim gostima. Emisije s Vinkom Brešanom i Matom Škugorom su već snimljene i to je super ispalo.

No, bit će veoma zanimljivo jer ja nema problema s postavljanjem bilo kakvih pitanja, a kako će tko odgovoriti, to je njegov problem – objašnjava Pirke kako je točno zamišljen talk show, u prvom redu misleći na političare u predizborno vrijeme.

BURIĆ, VIDOVIĆ, KALPIĆ

Neki od Pirkeovih sugovornika bit će Željko Burić, Leon Lučev, Dane Mileta, Zoran Kalpić, te Franko Vidovića.

Preostale epizode namijenjene su nekim drugim kulturnim i sportskim djelatnicima, te za one političare iz predizborne utrke za koje ispitivanje javnog mijenja pokaže da među gledateljima najviše ‘kotiraju’.

‘Tešta a tešta’ otići će i na ljetnu pauzu, a što će biti na jesen, ovisit će, kaže Pirke, o ‘feedbacku’ gledatelja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.