Pismom u sandučićima Anita Bara poziva Šibenčane da joj daju glas

Naviknuli smo već da nas tijekom predizborne kampanje kandidati zasipaju svojim političkim porukama sa svih strana, pa nije za čuditi što je kampanja stigla i na naše kućne adrese. Jučer je pojedinim Šibenčanima iz sandučića virila omotnica SDP-a Šibensko-kninske županije u kojoj kandidatkinja za županicu Anita Bara poziva birače da joj 19. svibnja daju svojoj glas.

Bara u pismu napominje kako je prva žena koja se kandidirala na čelno mjesto Šibensko-kninske županije te podsjeća da je vrijeme za promjene u vođenju županije odavno sazrjelo. Pojedinačne mjere i programe, obećava, za sve skupine društva od studenata, učenika, medicinskih sestara i nastavnika u školama do branitelja i poduzetnika.

-Koliko svaki glas može promijeniti tijek izbora, svjedoči kako je jednim glasom 1875. godine Francuska umjesto monarhije postala republikom. Zato je i Vaš glas važan – zaključuje SDP-ovka.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.