PLAVA USPOMENA: Izložba likovne kolonije ‘Terasa u Srimi’ u knjižnici u Vodicama

Gradska knjižnica Vodice poziva Vas na otvorenje izložbe Likovne kolonije „Terasa u Srimi” koja će biti svečano otvorena večeras, 24. kolovoza  u 19 sati u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice.

Birana djela dvadesetak sudionika ove kolonije, okupljena pod nazivom “Plava uspomena”, protkana su savršenstvom prirodnih ljepota i emocijama svojih autora. Dodiri vještih ruku stapaju se s platnom u maštopletu boja i oblika, savršeno poput niske bisera prikazujući snagu mora i toplinu prizora, onako kako to vide naši europski susjedi. Umjetnički voditelji Likovne kolonije „Terasa na Srimi” su Alexandra Faltizs, ilustratorica i grafičarka te umjetnik Miklos Sandor, a ovo im je već deseta izložba. Svoja su djela izlagali u Budimpešti, Pečuhu i Mosonmagyaróvár u Mađarskoj te u Srimi i Vodicama.

Pozivnice za izložbu su upućene veleposlaniku Republike Madžarske u Hrvatskoj, Njegovoj Ekselenciji gospodinu Ivanu Gaboru i veleposlaniku Republike Hrvatske u Madžarskoj, Njegovoj Ekselenciji dr. sc. Gordanu Grliću Radmanu te Ministarstvu turizma i Ministarstvu kulture.

Izložbu ćete moći pogledati unutar radnog vremena Knjižnice od 24. do 31. kolovoza 2014. godine.

IZVOR: infovodice.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.