Počeo četvrti, najvažniji upisni krug preoblikovanja HNK Šibenik

Proces preoblikovanja HNK Šibenik u športsko dioničko društvo ulazi u završnu fazu. Naime, 22. siječnja počeo je četvrti, vjerojatno i najvažniji upisni krug, u kojem pravo upisa i uplate dionica ostvaruju sve domaće i strane fizičke te pravne osobe, uključujući i članove udruge HNK Šibenik, koji mogu biti stjecatelji vrijednosnih papira po hrvatskom pravu. Četvrti krug trajat će do 21. veljače, a svi zainteresirani dionice će moći upisivati i uplaćivati u centrali Jadranske banke kod nove tržnice.

 POZIV SVIMA KOJI ŽELE POMOĆI

– Iskoristili smo zakonsku mogućnost da nam upisni krug traje 30 dana i nadam se da će odziv i fizičkih, a posebno pravnih osoba biti velik te da će nam omogućiti da proces preoblikovanja završimo na najbolji mogući način, a to je da upišemo svih šest milijuna kuna temeljnog kapitala. Stoga i ovim putem upućujem apel svima da uplatom makar i simboličnog broja dionica pomognu HNK Šibenik. Jer, kao što vam je poznato, odziv u prva tri kruga nije bio baš velik. Ali to je u jednu ruku bilo i očekivano s obzirom da su prethodna dva kruga bila vezana za jedan uski broj ljudi, za registrirane članove kluba, a to je nekih šezdesetak osoba. Sada je, pak, mogućnost upisa dionica otvorena za sve dobronamjernike koji bi htjeli sudjelovati u kapitalu budućeg dioničkog društva – kazao je predsjednik šibenskog drugoligaša Goran Pauk.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.