Poginuli supružnici i njihov rođak iz mjesta Orlić kraj Knina

Trostruka tragedija dogodila se u petak oko 11,30 sati na 16. kilometru autoceste A1 u smjeru zapada kada je Renault Megan šibenskih oznaka sletio s ceste u provaliju. Dvoje supružnika i njihov rođak izgubili su život pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, a o njihovom kompletno smrskanom vozilu, policiju je na noge alarmirao netko od vozača koji je prolazio tom dionicom – javlja Jutarnji list.

Jutros u 7 sati supružnici Jovan (’51. godište) i Ika Simić (’50. godište) krenuli su za Beograd, gdje su trebali nazočiti na misi zadušnici za njihova sina koji je prije 14 mjeseci preminuo od leukemije. U autu je bio i njihov rođak Marko Simić (1978. godište).

Je li možda vozaču pozlilo ili mu je, pak, netko oduzeo prednost, no nije isključena ni opcija nepridržavanja brzine stanju na kolniku. Što je točno ‘kumovalo’, doznat će se po dovršetku istrage koja je u tijeku. Prema dosad utvrđenom, Renault megane je sletio s ceste i probio zaštitnu ogradu, pa je 15 metara letio zrakom i otkotrljao se u kanal gdje se zabio u betonski stup.

Izvor: Jutarnji list

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.