Pogled na zagrebačku premijeru i rođendan Špire Guberine

Nakon premijerne izvedbe u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku, predstava Push up 1-3′ nastavlja igrati dalje. U međuvremenu je doživjela premijerno prikazivanje u Zagrebu, u tamošnjem Gradskom dramskom kazalištu Gavella u čijoj je produkciji, zajedno sa šibenskim HNK, predstava prema tekstu Rolanda Schimmelpfenninga i nastala.

SVE ZAGRBAČKE IZVEDBE

‘Push up 1-3’ u ‘startu’ je ‘pobrala’ pohvale, a na zagrebačkoj premijeri nema tko nije bilo iz kulturno i društvenog života metropole. Kazališni komad nastao u režiji Darija Harjačeka nastavit će se prikazivati na daskama Gavellinog kazališta, te će se samo u ožujku prikazati tri puta. Velika scena Gavelle ponovno će ugostiti glumačku postavu u utorak, 12. ožujka, s početkom u 19.30 sati, a reprizirati će se 15. i 22. ožujka.

Podsjetimo, u zagrebačko – šibenskoj koprodukcijskoj predstavi igraju Barbara Nola, Antonija Stanišić Šperanda, Amar Bukvić, Bojana Gregović Vejzović, Zoran Gogić, Sven Šestak, Ivana Bolanča, te šibenski glumac Jakov Bilić.

 

Kako je bilo na zagrebačkoj premijeri i proslavi rođendana Špire Guberine provjerite ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.