Poklanjamo vam kriminalistički roman ‘Crveno pile’

Šibenski portal i Mozaik knjiga poklanjaju vam novi naslov Pavla Pavličića ‘Crveno pile’. Crveno pile roman je brzog ritma i naglih preokreta u radnji koja čitatelja neće ostaviti ravnodušnim i ponovno će potvrditi Pavla Pavličića kao vodećega hrvatskog autora kriminalističkih romana.

Roman Crveno pile donosi još jednu napetu avanturu urednika crne kronike Ive Remetina i njegova prijatelja Vlade Šoštara, inspektora u zagrebačkoj policiji. Kada za vrijeme jednog uobičajenog obiteljskog posjeta prijateljima u jednom novozagrebačom naselju Ivo Remetin postane jednim od prvih svjedoka ubojstva, neće ni slutiti da je smrt mlade žene samo početak krvavog niza zločina. Ubijena je mlada žena, koja za međunarodnu korporaciju prodaje lijekove, a potom i njezin muž, koji je šef kabineta ministra iseljeništva. Istražujući sa svojim prijateljem, policijskim inspektorom Vladom Šoštarom, Remetin upoznaje različite ljude i dobiva uvid u neobične sudbine, da bi na kraju, zahvaljujući svojoj pronicljivosti, uspio riješiti zagonetku..

Kako biste osvojili ovaj napeti krimić na email marketing@novi-tjednik.hr pošaljite nam svoje ime i prezime, a mi ćemo nagraditi najbrže od vas. Sretni dobitnici bit će obaviješteni mailom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.