Policija će i ove godine snimati proslavu u Čavoglavama

Sutra, 5. kolovoza od 10 sati do 6. kolovoza do 3 sata u mjestu Čavoglave, općina Ružić, će se održati javno okupljanje kulturno zabavnog karaktera povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti Čavoglave 2014., gdje se očekuje dolazak više desetaka tisuća posjetitelja. Tim povodom iz Policijske uprave šibensko-kninske apeliraju na sve vozače da, umjesto prometovanja na državnoj cesti D-56 na relaciji Drniš-Muć, koriste druge prometne pravce, kao što su državna cesta D-1, kao i druge županijske ceste.

U policiji podsjećaju građane da je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja, zabranjeno je poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi (nacionalnoj, vjerskoj ili po drugoj osnovi) zabranjeno je i nošenje predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda  i da će se, sukladno odredbama Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, vršiti audio-video snimanje i fotografiranje javnog skupa.

Podsjetimo, u Čavoglavama 5. kolovoza nastupaju Marko Perković Thompson, Miroslav Škoro, Mate Bulić i Opća Opasnost.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.