Policija spremna za Čavoglave: Snimat ćemo okupljanje, zabranjeno je poticanje na mržnju

OD DANAS će se od 10 sati, do sutra do 3 sata u mjestu Čavoglave, općina Ružić, održavati javno okupljanje kulturno zabavnog karaktera povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti “Čavoglave 2014.”. Očekuje se dolazak više desetaka tisuća posjetitelja.

Šibensko-kninska policija upozorava na moguć otežan promet na državnoj cesti D-56 na relaciji Drniš-Muć, te moli sve vozače koji će u tom vremenu prometovati navedenom dionicom, da koriste druge prometne pravce, kao što su državna cesta D-1, te druge županijske ceste.

Također, policija podsjeća građane da je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja,  poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi (nacionalnoj, vjerskoj ili po drugoj osnovi) te  nošenje predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda.

Policija upozorava i da će se, sukladno odredbama Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, vršiti audio-video snimanje i fotografiranje javnog skupa.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.