POMORAC ODUSTAO OD 2.HNL? Šibenik će 15. lipnja definitivno saznati hoće li u drugu ligu

Iako je prvenstvo završeno, na Šubićevcu je vrlo živo. Najvažnija vijest je da je Pomorac iz Kostrene vrlo blizu odustajanja od igranja 2.HNL sljedeće sezone, a dogodi li se to umjesto njega će u drugoligašku društvo uskočiti Šibenik.

Informacija o mogućem odustajanju Kostrenjana doprla je i do direktora kluba Novice Ljubičića.

– Bilo bi nekorektno od mene da se bavim nagađanjima, ali ono što mogu reći jest da će 15. lipnja definitivno biti poznato hoće li neki klub odustati od igranja 2.HNL. U skladu s tim počet ćemo i slagati momčad za sljedeću sezonu. Daj Bože da to bude za igranje u drugoj ligi – kazao nam je Ljubičić.

Inače, danas je u uredu gradonačelnika Šibenika dr. Željka Burića održan sastanak na temu daljnjeg funkcioniranja kluba sa Šubićevca, a na kojem su osim gradonačelnika kao predstavnik većinskog vlasnika novog Sportskog dioničkog društva, nazočili i župan Goran Pauk, gradska pročelnica za financije i nova predsjednica Nadzornog odbora s.d.d. Šibenik   Senka Ramljak, direktor kluba Novica Ljubičić, te Joško Jurić i Miho Mioč. Na sastanku je gradonačelnik Šibenika dao podršku  Novici Ljubičiću u daljnjem vođenju kluba te ovlastio Senku Ramljak za provođenje restrukturiranja novog sportskog dioničkog društva sukladno Zakonu o trgovačkim društvima.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.