Poništeni izbori u Tisnom, pali u vodu i rezultati za župana!

U Tisnom na biračkom mjestu broj 5 u Betini izbori nisu prošli za niti jednu od četiri stavke lokalnih izbora jer je u svakoj od kutija pronađen višak listića, potvrdio nam je predsjednik Županijskog izborgno povjerenstva Sanibor Vuletin.  Nadležno povjerenstvo raspustilo je birački odbor i donijelo je odluku od raspisivanju novih izbora. Odluku o tome službeno će tijekom dana objaviti i Biserka Boljat, predsjednica izbornog  povjerenstva u Tisnom, navodi Vuletin.

Službeno to znači da se još uvijek ne mogu proglasiti rezultati izbora, niti za župana šibensko-kninskog niti za Županijsku skupštinu, a svakako ne za načelnika općine Tisno.

-Izbori će se tamo vjerojatno ponoviti za sedam dana, odnosno iduće nedjelje 26. svibnja te se očekuje da će se 2. lipnja, kako je planirano, odraditi drugi krug za izbora šibensko-kninskog župana – kazao nam je Vuletin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.