Ponovo potres u Šibeniku

Ilustracija

Nešto poslije 15 sati još jedan potres zatresao je Šibenik. To je treći po redu potres u podljednja tri dana.

Podsjetimo, prvi potres zabilježen je u nedjelju u 22 sata i 23 minute čija je magnituda iznosila 2.0 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Potres se osjetio u Šibeniku i okolici.

Drugi potres s epicentrom kod Šibenika zabilježen je u ponedjeljak u 07 sati i 59 minuta. Magnituda potresa iznosila je 1.3 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice.

Kako doznajemo iz centra 112 radi se o potresu slabijeg intenziteta te se čekaju detaljne informacije od Seizmološke službe.

Seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske danas u 15 sati i 6 minuta zabilježili su vrlo slab potres s epicentrom kod Šibenika. Magnituda potresa iznosila je 1.4 prema Richteru, a intenzitet u epicentru II stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Potres se osjetio u Šibeniku i okolici.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.