Poznati laureati grada Vodica: Četiri priznanja otišla u Prvić-Luku

Gradsko vijeće Vodica jednoglasno je donijelo odluku o dodjeli priznanja Grada Vodica za 2012. godinu, a koja će biti uručena za Dan Grada Vodica – blagdan sv. Jeline (3.svibnja). Zanimljivo je da je laureatima proglašeno čak četvero osoba iz Prvić-Luke, a za zasluge u projektu Memorijalnog centra Faust Vfrančić u tom mjestu. Tako su Nagrade grada Vodica dobili Vladimir Lučev i Ivan Nimac za iznimne zasluge u realizaciji projekta, a Plakete Grada Vodica Boris Čače i Jasminka Krnjak za sudjelovanje u provedbi projekta MC-a Faust Vrančić.

Dobitnici Nagrade grada Vodica su i Vinko Poljičak – za doprinos u razvoju nogometnog sporta, potom članovi Vodičke glazbe Mario Mačukat, Danijel Ferara i Nino Perković – za dugogodišnji rad i doprinos u glazbenoj kulturi. Nagrada grada Vodica dodijelit će se i Zdravku Todoroviću – za razvoj dramske umjetnosti u Vodicama, te Anti Ukiću za doprinos u povijesno-demografskim istraživanja na području Vodica.

Dobitnici Plakete grada Vodica su vlasnik portala ‘Infovodice’ Petar Grgurev – za doprinos razvoju informativne i medijske djelatnosti te Udruga građana ‘Daj pet od srca’ – za rad na humanitarnom planu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.