Pratite Građansku inicijativu za zdravu vodu i na istoimenoj Facebook stranici

U Šibeniku je prije nekoliko dana osnovana Građanska inicijativa za zdravu vodu. Članovi koji će zastupati građane Šibenika koji žele znati kakvu vodu zaista svakodnevno koriste su Iva Milutin, Antonija Gović Vulinović i Anton Krvavica, a uživaju podršku Erike Baranović Popović, inače predsjednice društva za zaštitu potrošača ‘Plavi val’, također, u Šibeniku.

Sve aktivnosti spomenute inicijative možete pratiti i putem njihove stranice otvorene na društvenoj mreži Facebook jednostavno nazvanom – Građanska inicijativa za zdravu vode.

PETAK JE ZA SASTANAK

Stranica je dosad prikupila 794 ‘likea’, a broj će se zasigurno nastaviti penjati budući da pitanje kakvoće, kvalitete vode još uvijek nije do kraja riješeno, a ovi stanovnici Krešimirova grada ovaj put to isto pitanje žele istjerati na čistac.

Želite li uživo čuti što imaju reći na spomenutu temu ili želite da se i vaš glas čuje po pitanju istog, članovi novopokrenute inicijative pozivaju na sastanak koji će se održati ovog petka, 26. rujna. Sastanak bi se, prema prvim najavama, trebao održati ispred zgrade na Baldekinu, točnije ispred Crvenog nebodera u 20.10 sati.

Daljnji razvoj situacije možete pratiti na Facebook stranici – Građanska inicijativa za zdravu vode.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.