Pravnica Jelena Obratov HDZ-ova kandidatkinja za načelnicu općine Tisno

U prostorijama ŽO HDZ-a Šibensko – kninske županije danas je predstavljena kandidatkinja HDZ-a za načelnicu općine Tisno – diplomirana pravnica Jelena Obratov, koja je, kako je i sama istaknula, ‘svježi’ član stranke, no stari simpatizer i glasač.

Tako je Tisno, nakon četverogodišnje vladavine najmlađeg načelnika, u prilici dobiti ženu na čelu općine.

PODRŽALI KANDIDATURU

Inače, Jelena Obratov, s diplomom Pravnog fakulteta, radila je na tišnjanskom sudu kao administrativni referent, potom kao sudski ovršitelj, a danas obnaša dužnost voditeljice pisarnice.

-Kroz svoje programe radit ćemo na otvaranju Poduzetničke zone u Dubravi, na razvijanju turističkih zona koje su predviđene Prostornim planom, te u tom pravcu nastojati da se u tim zonama izgrade hoteli koji će imati određenu namjenui to za razvoj zdravstvene i sportske turističke ponude za koje imamo potencijale – istaknula je Obratov u svom govoru. Osim toga, navela poboljšanje uvjeta života mladih te izgradnju dječjeg vrtića.

Kandidaturu Jelene Obratov podržali su članovi OO HDZ-a Tisno, predsjednik ŽO HDZ-a Ante Kulušić, te župan Goran Pauk i tajnik ŽO HDZ-a Tomislav Vrdoljak.

-Uvjeren sam da će gospođa Jelena Obratov uspješno voditi općinu Tisno, kao što uspješno vodi svoju obitelj i kao što uspješno radi svoj posao u Općinskm sudu u Tisnom – zaključio je predsjednik OO HDZ-a općine Tisno, Joso Stegić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.