Predrag Šarić: Ugovor s Cibonom je sramotan, s Darijevom karijerom više ne želim imati posla!

Predrag Šarić, otac najvećeg europskog košarkaškog talenta Darija Šarića, ogradio se od ugovora koji je njegov sin potpisao s Cibonom! Šarić stariji u ekskluzivnom nam je razgovoru kazao kako su uvjeti koji su ponuđeni Dariju sramotni.

– Drago mi je što će Dario napokon zaigrati, ali cijeli ovaj posao s Cibonom i ponuđenim uvjetima su sramotni i ja se potpuno ograđujem od svega toga. To je isključivo Darijeva odluka, on je htio pod svaku cijenu u Cibonu i neka mu je sa srećom. Ubuduće neka se sam brine o svojoj karijeri, zajedno s ljudima iz njegove agencije koji su se najviše osladili ovim poslom s Cibonom. Moj sin se okružio ljudima kojima je važna isključivo vlastita korist i ja više s tim ne želim imati posla. Ponavljam, Dario je sam donio odluku i neka se sada nosi s njom i svim njezinim posljedicama  – iznenadio nas je Predrag Šarić izjavom iz koje je vidljivo da su odnosi između njega i sina očito popucali, barem oni profesionalni.

Podsjećamo, Dario Šarić je sa Zagrepčanima potpisao četverogodišnji ugovor, s tim da nakon dvije godine može izaći na NBA draft.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.