Predsjednik Josipović u petak u službenom posjetu Općini Tisno

U petak, 15. kolovoza 2014. godine, Predsjednik RH Ivo Josipović će boraviti u službenom posjetu Općini Tisno. Dolazak predsjednika se očekuje u 18,15 sati na glavnom trgu Velika Rudina u Tisnome. Predsjednik Josipović položiti će vijence na spomen obilježja poginulih branitelja u Domovinskom ratu, spomen križu vatrogasaca nastradalih u kornatskoj tragediji, te spomen obilježjima palih boraca NOB-a.

Nakon toga predsjednik će obići manifestaciju ‘Sajam braniteljskog poduzetništva’ koja će održavati na trgu Velika Rudina u Tisnome.

Posjet se nastavlja u 20,30 sati posjetom mjestu Jezera gdje će predsjednik Josipović obići izložbu „Jezera kroz povijest”postavljenu u crkvici sv. Ivana, te eko-etno radionicu udruge „Fjok”(izrada tradicionalnih suvenira mjesta Jezera).

Isto tako, predsjednik Josipović, sudjelovat će na fešti povodom blagdana Velike gospe na Trgu Jezerana gdje će s udrugom Južnje strane sudjelovati u podjeli ribljih specijaliteta gostima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.