Predstava, izložba fotografija i gitara za Noć kazališta u Šibeniku

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku jedno je od ukupno 73 institucije iz ukupno 38 gradova na području Lijepe Naše koliko ih se dosad pridružilo obilježavanju kulturne manifestacije Noć kazališta ili European theatre night.

Noć kazališta održava se šestu godinu zaredom, a datum obilježavanja spada na 15. studenog. Evo i programa koje je za tu noć pripremilo šibensko Kazalište za lokalne ljubitelje kulturnih programa.

PROGRAM ZA ŠIBENSKE KULTURNJAKE

Noć kazališta u Šibeniku nudi kazališnu predstavu, izložbu fotografija i glazbeni program. Program obilježavanja manifestacije počinje u 20 sati predstavom Binocular teatra, a redatelja Borne Armanina ‘Siniša Laborović: Postdiplomsko obrazovanje’ u kojoj igra Vilim Matula.

U 21.15 sati u foajeu šibenskom HNK bit će otvorena izložba kazališnih fotografija autora Željka Krnčevića, Matka Jakelića i Ive Žarkova. Na istom mjestu, petnaest minuta kasnije, u 21.30 sati, koncert će održati gitarski duo Morana Pešutić i Tomislav Vasilj.

Dodajmo da je za predstavu ‘Siniša Laborović: postdiplomsko obrazovanje’ potrebno kupiti ulaznicu u iznosu od 30,00 kuna, a ista se može rezervirati ili kupiti u pretprodaji u uredu marketinga šibenskog Kazališta, dok će se od 11. studenog moći kupiti i na blagajni kazališta u periodu od 10 do 12 sati i ponovno od 18 do 20 sati, ali u popodnevnoj smjeni samo na dan održavanja predstave. Ulaz na koncert i izložbu fotografija je besplatan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.