PREGLEDAVAJU SNIMKE S PROSVJEDA: Policija privodi Funcute

Policija je tijekom jučerašnjeg dana i jutros privela nekoliko navijača, pripadnika Šibenskih Funcuta koji su sudjelovali u prosvjednom maršu održanom u nedjelju  26. svibnja. Kako neslužbeno doznajemo, od sinoć je privedeno šest navijača koji su prekršajno prijavljeni zbog pokušaja nasilnog upada na istočnu tribinu stadiona na Šubićevcu te zbog neprijavljivanja skupa spomenute nedjelje.

Budući da je obrada još uvijek u tijeku, glasnogovornica šibenskih ‘plavaca’ Marica Kosor nije nam mogla reći mnogo informacija, ali je ipak potvrdila sljedeće:

-Ništa se novo ne događa. Uglavnom se radi o prekršajima Zakona o sprječavanju nereda na sportskim terenima. Policija, naime, pregledava snimke te kada utvrdi identitet nekog od sudionika koji je počinio prekršaj, privodi ga se na obavijesni razgovor – navodi Kosor.

Nije nam mogla potvrditi koliko je točno navijača privedeno, no od dijela Funcuta doznajemo kako je na ispitivanju u policiji i predsjednik udruge Mladen Ninić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.