Preminuo Davor Zafranović, jedan od osnivača Šibenskih Funcuta i njihov prvi predsjednik

– Na utakmice ću ići dok sam živ – kazao nam je u travnju ove godine Davor Zafranović, jedan od osnivača i prvi predsjednik Udruge navijača Šibenski Funcuti. Na žalost, veliki zaljubljenik u šibenski sport i čovjek koji je s Funcutima proputovao cijelu Europu preminuo je jučer u 73. godini života. Ali, gore spomenuto obećanje je ispunio. Iako narušenog zdravlja šjor Davor je u prvom redu Baldekina bio do zadnje prošlosezonske utakmice narančastih.

funcuti davor zafranovic

– Volija bih ići na navijačku tribinu, među moje Funcute, ali više ne mogu zbog noge. Zato mi je uprava GKK Šibenik osigurala mjesto uz parket i ne propuštam niti jednu – kazao nam je spomenutom razgovoru za naš portal Davor Zafranović, kojem su Funcuti bili i ostali njegova druga obitelj.

funcuti davor zafranovic đugum

Davor Zafranović bit će pokopan sutra u 16.30 sati na groblju u Prvić Luci, a brod sa šibenske rive krenut će u 15.30 sati. Na njemu će biti i njegovi Funcuti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.