PRENOSIMO: Bandić najavio udar na HDZ u 9. izbornoj jedinici

Nastavlja se udar Milana Bandića na HDZ. “Evo, pred osnutkom sam triju novih stranačkih ogranaka”, ispričao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jednom svom kolegi koncem proteklog tjedna u Drnišu, javlja tjednik Nacional.

Bandić se ondje pojavio na Drugom međunarodnom festivalu pršuta, dijelom jer je novcem zagrebačkih poreznih obveznika financijski potpomogao taj festival, a dijelom i zato što je u tijeku predizborna kampanja. Upućeni lokalni izvori tvrde da bi se na Bandićevu stranu mogli svrstati neki lokalni šefovi HDZ-a sa šibensko-kninskog područja, među kojima bi mogli biti gradonačelnik Obrovca Ante Župan te gradonačelnik Drniša Josip Begonja. Isti izvori tvrde da je Župan frustriran jer se, barem se trenutno tako tvrdi u miljeu bliskom HDZ-u, na predizbornoj stranačkoj listi neće naći dovoljno visoko da bi mu to osiguralo mandat saborskog zastupnika.

IZVOR: Nacional.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.