Priča o menzi dobila svoj ‘happy end’ i sedam radnih mjesta

Kavana Medulić službeno je postala menza, a prve obroke studenti će pojesti već sutra. Studenti šibenskog Veleučilišta konačno su dobili svoju menzu.

Požrtvovni vlasnik Kavane uložio je sve napore kako bi studenti kojima je priča o menzi došla ‘na vrh glave’ , konačno dobila svoj ‘happy end’. Otvaranje menze, osim što je studentima donijelo jeftiniju prehranu, otvorilo je, odnosno zadržalo sedam radnih mjesta, što je svakako još jedan plus za dugotrajnu ‘priču o menzi’.

-Dobro znate da ljeti ugostiteljski objekti u staroj gradskoj jezgri loše rade, no kada zima dođe, većina ih se zatvori. Sličnih razmišljanja bio sam i ja na kraju ove turističke sezone, mislio sam se staviti ključ u bravu. Dali smo sve od sebe kako bi studenti konačno dobili svoju menzu i konačno se to i dogodilo. Postoji propisani jelovnik za obroke, a ja mogu u svoje i ime mojih zaposlenika obećati da ćemo svakodnevno pružati najbolje od sebe što možemo. Kazao bi kako se ovdje ne radi o velikoj zaradi, već o novih sedam radnih mjesta i nečemu što je pozitivno za grad – kazao je vlasnik Kavane Medulić, Ivan Kero.

kavana medulic 1

Ručak će se posluživati od 12 do 15 sati, a večera od 17 do20 sati. Uz prehranu, na raspolaganje vlasnik će omogućiti i popratni sadržaj u samom objektu, što je uvelike razveselilo studente.

-Dogovorili smo se da će se u menzi osjećati kao kod kuće, na raspolaganju imaju besplatni Internet, kao i televiziju, tako mogu doći gledati utakmice, emisije, serije i drugo. Kazao sam im isto tako, ukoliko nemaju gdje pisati svoje zadaće ili učiti da su im vrata uvijek otvorena. Također, mogu u prostoru organizirati i raznolike zabave kao što su rođendani i slično-otkriva Ivan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.