Promijenjena vrijednost boda za obračun komunalne naknade u 2014. godini

Prema odluci Gradskog vijeća donesenoj 18. rujna 2013. godine, vrijednost boda za obračun komunalne naknade se mijenja. Vrijednost boda za obračun komunalne naknade za 2014. godinu iznosi  0.48kn i ta vrijednost je jednaka mjesečnoj komunalnoj naknadi po m2 korisne površine stambenog prostora u prvoj zoni grada Šibenika.

Tim povodom Grad Šibenik je ovih dana počeo s ispostavom novih rješenja svim obveznicima plaćanja komunalne naknade, te ih ovim putem obavještava kako će kao i do sada na njihove kućne adrese računi stizati kvartalno, a obveznici  su ih dužni plaćati po ispostavljenim kvartalnim računima, a ne prema novo pristiglim rješenjima.

Također se pozivaju sve fizičke osobe ukoliko je došlo do promjena u imenu ili adresi u novo ispostavljenim rješenjima  da se jave na broj telefona 431-048, dok se za sve promjene koje se tiču poslovnih subjekata da se jave na broj telefona 431-045.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.