Prva skupština preoblikovanog kluba sa Šubićevca

Za prvog predsjednika vijeća skupštine izabran je župan Goran Pauk, koji je iskazao i podršku HNS-a Šibenik Davoru Šukeru, koji je u Šibenik došao žurno iz Kazahstana, sa sjednice UEFA- e.

skupsitna2

– Šibenik je jak nogometni centar, zato sam i došao na skupštinu. To je prvi korak prema povratku NK Šibenik u hrvatsku nogometnu elitu-rekao je Šuker.

Među dioničarima, s 50 kupljenih po cijeni od 200 kuna od ukupno 30 tisuća, našao se i legendarni šibenski golgeter Željko Maretić.

-Mogao sam kupiti i više dionica, ali su mi iz nekog razloga rekli da mogu kupiti najviše stotinjak. To me naljutilo, kupio sam 50, čisto iz principa, alii velike ljubavi prema klubu.A kupio bi i puno više da su nam dali- kaže legendarni Maretić.

Tu se našao i Žarko Tomić, otac Gorana, koji je zbog obveza u Kini svog oca opomućio za njegovih 275 dionica.

zarko2

-Čast mi je držati te dionice u ruci, nadam se da je to početak boljeg NK Šibenik- rekao je Žarko Tomić.

Među dioničarima našlo se puno poznatih Šibenčana, poput Tonija Šupe, Hrvoja Kulušića i drugih, a sam Grad Šibenik raspolaže s preko 13 tisuća dionica.

tonisupe2

O nastavku skupštine čitajte uskoro…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.