Puštene u prodaju earlybird ulaznice za Soundwave festival 2015

Soundwave festival koji se održava svakog srpnja u Tisnom pustio je u prodaju limitirani broj earlybird ulaznica za festivalsko izdanje 2015. godine.  Cijena ulaznice u ovom trenutku iznosi 99 funte te se može kupiti putem internetske stranice http://www.soundwavecroatia.com/.  U ponudi  je i tzv. grupni paket ulaznica koji nudi pet festivalskih ulaznica po cijeni četiri.

Soundwave festival jedan je u nizu proslavljenih britanskih festivala koji se zadnjih nekoliko godina održavaju u Tisnom gdje su došli zajedno s The Garden Festivalom, a uz sunce i more slavi hip hop, soul, funk, disco, house i jazz.

Prema najavama prva imena festivalskog line upa za 2015. očekuju se početkom studenog na što nećemo morati dugo čekati, a iz Soundwave organizacije priznaju kako je festival održan ovog ljeta zahvaljujući atmosferi koja je vladala potencijalno  najbolje festivalsko izdanje ikad.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.