Radnici pozvali Ivana Rudu da se kandidira za predsjednika

Radnici i bivši radnici Brodogradilišta Nauta Lamjana, Autotransporta Šibenik, Imunološkog zavoda i drugi, uputili su javni poziv Ivanu Rudi od kojeg traže da se kandidira za predsjednika republike.

“U ovom presudnom trenutku za spas egzistencije nas, naše djece i svih građana Lijepe nam, ali lošim upravljanjem devastirane domovine Hrvatske, Vama gospodine Ivane Rude upućujemo ovaj javni poziv kojim Vas molimo i tražimo od Vas da ‘preuzmete kormilo’ i povedete nas u bolje sutra kao Predsjednik Republike Hrvatske – naš predsjednik! Svojim ste nesebičnim radom za opće dobro i kroz ova naša poduzeća pokazali da ste jedan od rijetkih koji su u mogućnosti iz potpune propasti vratiti sustav u život, a što je najvažnije vratiti ljudima posao, ponos i nadu u bolju budućnost. Nikad nam nije bio potrebniji takav čovjek, kao što je u novinama jednom napisano o Vama – ‘Čovjek među nečastivima’. Ujedno pozivamo sindikate, nevladine udruge i sve ljude dobre volje koji vole Hrvatsku, da podrže nas radnike u namjeri kandidiranja gospodina Ivana Rude za našeg predsjednika!, stoji u javnom pozivu kojeg potpisuju “radnici i bivši radnici brodogradilišta Nauta Lamjana, Autotransporta Šibenik, Imunološkog zavoda i drugi”.

IZVOR: Zadarski list

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.