Raspisan natječaj za sajam automobila na Podima

Grad Šibenik raspisao je javni natječaj za osnivanje prava građenja i zakupa zemljišta na prostoru Gospodarske zone ‘Podi’. Objavom natječaja  predviđa se održavanje sajmova automobila, plovila i slično na Podima, a propisana je obaveza održavanja sajmenih priredbi dva puta na tjedan.

Također, natječaj predviđa i mogućnost ostvarivanja prava na zakup građevinskog zemljišta, namjena kojega bi bila osiguravanje parkirališnog prostora u funkciji sajmene djelatnosti.

– Ovaj natječaj rezultat je razgovora sa zainteresiranim investitorima kojima, kao uostalom i svim investitorima na drugim gradskim projektima, želimo dati punu podršku. Nailazili smo na brojne administrativne zapreke, no upornost u njihovu rješavanju se isplatila. Sajam automobila za područje cijele Dalmacije želimo i vidimo na Podima, ne samo zbog novozapošljavanja-što i jest prioritet- već i zato što zonu Podi želimo približiti građanima, bolje povezati s ostalim dijelovima grada, županije i čitave regije –  kazao je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

Natječaju mogu pristupiti domaće i strane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje djelatnosti koja dovodi do ostvarenja cilja raspolaganja zemljištem.

Cijeli tekst natječaja bit će objavljen u na internetskim stranicama Gospodarske zone ‘Podi’ kao i na oglasnoj ploči i internetskim stranicama Grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.