Raspisuje se natječaj za održavanje javne rasvjete na području Grada Šibenika

Gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić donio je Zaključak o raspisivanju natječaja za održavanje javne rasvjete na cjelokupnom području Grada Šibenika za četverogodišnje razdoblje od 2014. do 2018. godine.

Za obavljanje predmetne komunalne djelatnosti u prethodnom razdoblju raspisan je natječaj 2009. godine, te je potom i zaključen ugovor između Grada Šibenika i najpovoljnijeg ponuđača tvrtke PECTUS d.o.o. iz Šibenika, za vrijeme od četiri godine. S obzirom da je navedeno razdoblje isteklo raspisan je novi natječaj i u zakonom propisanim rokovima donijet će se odluka o izboru fizičke ili pravne osobe koja bi nastavila obavljati komunalnu djelatnost održavanja javne rasvjete.

Natječajna dokumentacija će se moći preuzeti u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1 ( ured broj 16/II kat ), u natječajnom roku, svakog radnog dana od 8,00 do 15,00 sati, a dodatne informacije ponuditelji mogu zatražiti na telefon 022 431-044 ili osobno na navedenoj adresi.

Natječaj će biti objavljen u „Narodnim novinama“, dnevnom tisku „Slobodna Dalmacija“, te na službenoj oglasnoj ploči i web stranici Grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.