Razvojna agencija rekonsturira ABC centar u Ražinama. Dajte svoje prijedloge i primjedbe

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije poziva sve gospodarske subjekte da do 7. svibnja dostave svoje prijedloge i primjedbe u vezi javne nabave za građevinsku rekonstrukciju ABC centra vrijednu 11,5 milijuna kuna bez PDV-a.

– Riječ je o proceduri kojom obavještavamo zainteresirane gospodarske subjekte da pogledaju dokumentaciju o nabavi i ako imaju pitanja, prijedloge ili primjedbe da se jave u Razvojnu agenciju pa da zajedno ‘prođemo’ dokumentaciju – pojasnila je Mira Lepur ravnateljica Agencije.

Naime, prije pokretanja javne nabave za nabavu radova ili postupka javne nabave javni naručitelj, odnosno u ovom slučaju Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, obvezna je opis predmeta, tehničke specifikacije, kriterije za kvalitativni odabir ponude i posebne uvjete za izvršenje ugovora staviti na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima, a nacrt Dokumentacije o nabavi s pripadajućim prilozima objavljen je na web stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave. (https://eojn.nn.hr/Oglasnik/ pod izbornikom prethodna savjetovanja s datumom objave 02.05.2018.).

Podsjetimo, projektom ukupne vrijednosti 20 milijuna kuna koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj obnovit će se poslovna zgrada s vanjskim prostorom na prostoru bivše tvornice TLM-a.

Zgrada na tri etaže, ukupne površine 1.700 kvadrata projektom će biti prenamijenjena u moderni poslovni centar u kojem će se poduzetnicima i regionalnim dionicima pružati usluge korištenja i najma prostora te usluge informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata.

Poseban naglasak biti će stavljen na aktivnosti podrške privlačenja investicija te brendiranje i marketinško pozicioniranje poduzetnika, kao i gradova i općina u Šibensko-kninskoj županiji. ABC će imati 30 potpuno opremljenih ureda, četiri studija za audiovizualnu i post produkciju, dizajn i marketing, zajednički radni prostor za oko pedesetak poduzetnika te multifunkcionalnu dvoranu sa 120 sjedećih mjesta za različite tipove događanja.

Glavni i Izvedbeni projekt izradio je Arhikon iz Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.