Reakcija: Dr. Željko Burić odgovorio Ivici Zorici

Na optužbe koje je na konferenciji za medije protiv HDZ-a iznio predsjednik ŽO HSP-a Ivica Zorica reagirao je dr. Željko Burić, kandidat koalicije HDZ-HSS-HSP AS-HČSP za gradonačelnika Šibenika.

Burić je kazao kako mu je nejasna Zoričina izjava kako je HDZ tijekom izborne kampanje u gradu Šibeniku, a na štetu HSP-a, koristio ‘udbaške metode’.

– Ne znam što znači taj pojam ‘udbaške metode’. Vjerojatno je čovjek upoznat s njima, iz nekih drugih vremena, kada o njima priča – kazao je Burić.

Kandidat HDZ-ove koalicije za gradonačelnika Šibenika osvrnuo se, također, i na izjavu kako je nastojao iznuditi podršku u drugom krugu izbora od HSP-ovog kandidata za šibenskog gradonačelnika Jurice Burazera.

– Istina je da sam se sreo na kavi s gospodinom Juricom Burazerom, kandidatom za gradonačelnika šibenskog HSP-a, ali naš susret dogodio se potpuno slučajno. Burazer je stigao s grupom prijatelja, javio mi se i popričali smo. O politici nije bilo riječi, osim što smo kratko prokomentirali rezultate prvog kruga lokalnih izbora. Juricu nitko ni na što nije nagovarao. Onaj tko me poznaje zna da to nije moj stil, nikog na ništa ne nagovaram – komentirao je Burić optužbe iz HSP-a.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.