Regius festival: Isplanirajte idealan vikend na šibenskoj Jadriji

Još samo dva dana dijele nas od početka četvrtog Regius festivala u Šibeniku! Isplanirajte nadolazeći vikend na šibenskom kupalištu Jadrija, u druženju i zabavi uz čisto more, kampirajući u hladovini borove šume i slušajući uživo najbolje izvođače s aktualne regionalne rock, hip-hop i punk scene!

U petak i subotu, 25. i 26. srpnja, šibensko kupalište Jadrija udomaćit će tisuće mladih ljubitelja kvalitetnog alternativnog i rock zvuka iz čitave regije bivše Jugoslavije. Letu štuke, Živo blato, Kiša metaka, Lude krawe i Sopot tek su neka od imena koje ćete uživo čuti tijekom dva dana festivala na Jadriji, smještenoj preko puta tvrđave sv. Mihovila u Šibenskom kanalu, koje kao da je stvoreno za nezaboravan ljetni provod mladih. Jadrija, naime, specifičnim krajobrazom prirodno je stvorena za cjelodnevni provod i druženje u netaknutoj prirodi – ‘chillanje’ u besplatnom kampu, sunčanje, kupanje, vodene sportove surfanje, odbojku na pijesku…

Organiziran je i brodski i taxi prijevoz iz centra Šibenika. Brod će sa šibenske rive, ispred zgrade Autobusnog kolodvora, polaziti za Jadriju u 20, 21 i 22 sata, a po završetku programa, također će ploviti za Šibenik u tri navrata. Dežurni festivalski auto-taxi Božo vozit će grupe gostiju po promotivnim cijenama.

Cijena festivalske ulaznice je 100, dnevne 70 kuna, a mogu se kupiti u šibenskim caffe barovima Domald, Azimut, Bono i Baldekin, kao i kod ljupkih hostesa za štandom nasuptrot kazališta. Pretprodaja traje do petka u 12 sati, a nakon toga ulaznice se mogu nabaviti na festivalskom ulazu po nešto većim cijenama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.