REZULTATI ANKETE: Omiljena plaža ove godine – Banj!

Sudeći prema rezultatima ankete Šibenskog portala u kojoj smo vas pitali koja vam je omiljena plaža, dvojbe nema, kupalište Banj imperativna je lokacija za uživanje u ljetnim radostima ove godine.

Od 567 vaših glasova, gotovo 26 posto odnijela je novotvorena plaža, a 22 posto čitatelja nije zadovoljno niti plažom Banj, ali ni ostalim ponuđenim kupalištima poput Plave plaže u Vodicama, Raduče u Primoštenu, Slanice na Murteru, Rezališta na Brodarici…Upravo nabrojane, inače izuzetno eksponirane, županijske plaže najlošije kotiraju’ u provedenoj anketi.

Dobroj, staroj Jadriji vjerno je 14 posto čitatelja, dok skrovite uvale brojnih otoka šibenskog arhipelaga preferira 17 posto Šibenčana.

U svakom slučaju Banj je ‘potukao’ konkurenciju, poput Slanice ili Raduče, koje su među stranim i domaćim turistima svoj imidž idealne plaže gradile godinama. Kupalište u Crnici čini se, Šibenčane je ‘kupilo’ na prvu o čemu svjedoči i podatak kako je u samo nekoliko minuta od postavljanja ankete, novotvorena gradska plaža zaradila najviše vaših klikova…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.